Diensten

DataScenarios kan u en uw bedrijf helpen door het afnemen van verschillende diensten.

@fa-user-plus@ Consultancy

Via technisch strategische consultancy kan DataScenarios uw bedrijf helpen om een oplossing te vinden en te (helpen) implementeren voor uw verschillende data scenario's. Op de volgende gebieden is DataScenarios actief:

  • Microsoft Power BI
  • Microsoft Azure Data Platform
  • Microsoft Cortana Intelligence Suite
  • Microsoft Data Platform
  • Data Science (Data support)

@fa-cogs@ Power BI Custom Visuals

Met behulp van Microsoft Power BI levert DataScenarios rapportages en dashboards die de benodigde inzichten geven voor een data scenario. Standaard biedt Power BI een ruimte en toereikende set aan visualisaties, maar het kan voorkomen dat er bepaalde 'visuals' ontbreken.

DataScenarios (Jan Pieter Posthuma) heeft een aantal publieke 'custom visuals' gepubliceerd in de officiële Office Store. Het is ook mogelijk om in overleg een eigen ‘custom visual’ te maken.

@fa-server@ Power BI Embedded

Microsoft Power BI kan ook gebruikt als rapportage module voor een (web)applicatie via Power BI Embedded. DataScenarios kan u helpen in zowel het plannen als het implementeren.

@fa-users@ Trainingen

DataScenarios biedt ook de mogelijkheid om on-site trainingen te geven over een onderdeel van het totale Microsoft Data Platform. Hierbij kan het gaan om een klassikale training of een persoonlijk ‘hands-on’ training.

Daarnaast verzorgt DataScenarios ook publieke trainingen en presentaties over verschillende onderdelen van het Microsoft Data Platform.

In overleg zijn ook eventueel andere diensten mogelijk. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.