DataScenarios

DataScenarios helpt bedrijven met het oplossen van hun data scenario's. Elk data scenario heeft een eigen unieke oplossing dat tot meer inzichten leidt.

DataScenarios werkt via het 'Microsoft Cloud First' principe.

@fa-bar-chart@ Microsoft Power BI

Microsoft Power BI is een krachtige en veelzijdige rapportage en analyse applicatie die DataScenarios gebruikt om inzichten te geven via rapportages en dashboards. Power BI kan zowel zelfstandig of via Power BI Embedded in een aparte applicatie geïntegreerd worden in een totaal oplossing.

Daarnaast heeft DataScenarios zich gespecialiceerd op het ontwikkelen en onderhouden van Power BI Custom Visuals.

@fa-cloud@ Microsoft Azure Data Platform

De basis van een waardevolle oplossing is het uitlezen, opslaan en transformeren van de benodigde brongegevens. Hiervoor gebruikt DataScenarios verschillende componenten van het Microsoft Azure Data Platform. Met een juiste combinatie van Azure diensten is voor elk scenario een passende oplossing te vinden.

@fa-circle-thin@ Microsoft Cortana Intelligence Suite

Als specifieke framework binnen het Azure Data Platform is Cortana Intelligence Suite specifiek bedoelt om (Big) Data met behulp van Advanced Analytics te vertalen naar waardevolle acties. Ondanks de specifieke bedoeling is het niet alleen bruikbaar voor complexe scenarios. DataScenarios kan helpen in het goed en nuttig inzetten van dit framework eventueel aangevuld met andere componenten van het Azure Data Platform.

@fa-flask@ Data Science

Volledige en correcte data is essentieel om een Data Science proces succesvol te laten zijn. DataScenarios opereert op het grensgebied tussen Data en Science en helpt zo om een volledige en correcte datastroom te realiseren wat een succesvolle uitkomst vergroot.

@fa-database@ Microsoft Data Platform

Naast de online cloud diensten van de Microsoft Cloud, helpt DataScenarios ook bij het opzetten, inrichten en gebruiken van een on premise oplossing. Hierbij gebruikt DataScenarios de verschillende data componenten van het Microsoft Data Platform waaronder de SQL Server componenten Reporting Service en Analysis Services.