@fa-user-plus@ Consultancy

Via technisch strategische consultancy kan DataScenarios uw bedrijf helpen om een oplossing te vinden en te (helpen) implementeren voor uw verschillende data scenario's. Op de volgende gebieden is DataScenarios actief:

@fa-bar-chart@ Microsoft Power BI

Microsoft Power BI is een krachtige en veelzijdige rapportage en analyse applicatie die DataScenarios gebruikt om inzichten te geven via rapportages en dashboards. Power BI kan zowel zelfstandig of via Power BI Embedded in een aparte applicatie geïntegreerd worden in een totaal oplossing.

Daarnaast heeft DataScenarios zich gespecialiseerd op het ontwikkelen en onderhouden van Power BI Custom Visuals.

Naast Power BI consultancy kan DataScenarios ook Microsoft licenses op product abonnementen leveren, zoals Power BI Pro en Power Embedded/Premium. Ook is het mogelijk om ondersteuning of het volledig beheer van uw Power BI tenant, inclusief het beheer van Power BI gebruikers, als extra toe te voegen.

Mocht u geïnteresseerd zijn of u wilt weten welke andere ondersteuningsmogelijkheden er zijn, neem gerust contact op.

@fa-cloud@ Microsoft Azure Data Platform

De basis van een waardevolle oplossing is het uitlezen, opslaan en transformeren van de benodigde brongegevens. Hiervoor gebruikt DataScenarios verschillende componenten van het Microsoft Azure Data Platform. Met een juiste combinatie van Azure diensten is voor elk scenario een passende oplossing te vinden.

@fa-circle-thin@ Microsoft Azure AI

Als specifieke framework binnen het Azure Data Platform is Azure AI specifiek bedoelt om (Big) Data met behulp van Advanced Analytics te vertalen naar waardevolle acties. Ondanks de specifieke bedoeling is het niet alleen bruikbaar voor complexe scenarios. DataScenarios kan helpen in het goed en nuttig inzetten van dit framework eventueel aangevuld met andere componenten van het Azure Data Platform.

@fa-flask@ Data Science

Volledige en correcte data is essentieel om een Data Science proces succesvol te laten zijn. DataScenarios opereert op het grensgebied tussen Data en Science en helpt zo om een volledige en correcte datastroom te realiseren wat een succesvolle uitkomst vergroot.